Bogholderi

Freelance bogholder i forhold til jeres behov. Det kan være alt fra én dag om ugen til tre timer pr. kvartal. Bogføring, afstemninger, debitor- og kreditor bogholderi, udarbejdelser af balancer, budget, likviditetsbudget, fakturering, kontakt til revisor og offentlige instanser

Virksomheder er forskellige – det samme er deres behov. Betaling pr. time

Lønkørsel

Lønkørsel i Danløn pr. 14. dag eller pr. måned

Fast pris pr. medarbejder

HR ydelser – engangsydelse

Står du overfor din første medarbejder ansættelse og vil gerne have styr på det fra starten? Så er det en rigtig god ide at investere i et par timers sparring. Jeg hjælper dig med ansættelseskontrakt, valg af lønsystem, forsikringer og alle de regler du nu er omfattet af som arbejdsgiver i forhold til sygdom, barsel, opsigelse etc. Det kan også være en enkeltstående opgave i forbindelse med udarbejdelse af medarbejderhåndbog, certificering e.l.

Freelance HR konsulent

Har du en håndfuld medarbejdere eller mere, vil det måske være en god løsning for dig at have en freelance HR medarbejder. Jeg er der efter behov og er sparringspartner både for medarbejderne og for ledelsen i forhold til alle de gældende regler og de administrative processer i forbindelse med ansættelsesforholdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *