RETURNED COINS

Èn af mine skønne og pligtopfyldende kunder skrev forleden til mig, at hun havde indbetalt momsen, men kunne se at hun havde fået beløbet retur fra Skat. Hun spurgte, om der mon var noget galt med beløbet eller med systemet, siden hun havde fået pengene retur.

Det var der ikke – hun havde blot indbetalt beløbet i alt for god tid. Så husk at du ikke skal indbetale din moms tidligere end 5 dage før indbetalingsfristen. Gør du det, får du pengene retur. Dette fordi beløbet endnu ikke er forfaldent til betaling og Skats system vil derfor tro du har “overskud” på din Skattekonto – og returnere beløbet til dig.

Opdager du ikke at beløbet kommer retur, får du det heller ikke indbetalt igen og risikerer derved at få en bøde, fordi det i sidste ende så bliver indbetalt for sent.


2 Comments on Indbetal ikke momsen for tidligt….

  1. Onsker virksomheden frivilligt at indbetale aconto selskabsskat, skal det anfores, at der er tale om frivillig indbetaling, ellers ryger disse penge ogsa retur til NemKontoen. Men der er ingen tvivl om, at skattekontoen er en god ide, som mange virksomheder vil blive glade for, nar tingene fungerer.

  2. Det er fuldstændig korrekt. Jeg havde for nylig en kunde der oplevede dette.
    Ifølge Skattekontoen skylder du kun det pålignede beløb – altså det beløb Skat mener du skal betale. Der skal logges på skat.dk og ændres dér, så Skats system forstår, hvorfor du indbetaler mere end der er skyldigt i deres system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *