2015-02-05 21.14.41Er normalt ikke til “selv-hjælps” bøger, men denne hér har alligevel fanget mig. I de mere end 20 år den har ligget på bestseller listerne, har den efter sigende hjulpet millioner af mennesker. Den fokuserer på din adfærd og hjælper dig til at blive mere effektiv. Det handler om at være mere proaktiv, fokuseret, lyttende og at være i stand til at skære ind til benet. Den fokuserer på det hele menneske – altså dig som både privatperson og som chef/medarbejder.

 

 

 

 

2015-02-05 21.16.17Ham hér ligger også på mit natbord pt. Lars-Christian Brask har gjort lynkarriere i finansverdenen og drevet sin egen investeringsbank i London. Derudover har han stået i spidsen for sit eget racerteam i Storbritanien og været tourmanager for Aqua. Desuden knokler han for at samle penge ind til kræftsyge børn og er politisk aktiv.

Jeg fik den anbefalet af en kollega og glæder mig til at læse den

 

 

Begge bøger købt hos Saxo

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *