DSC00858

Vi danskere er vilde med at cykle på arbejde. Listen over fordele er da også lang – frisk luft, motion, gratis parkering og så videre. Men på listen over ulemper er altså regnvejr… Mobiltelefoner der drukner og vigtige papirer der tager skade. Min løsning pt er en flot IKEA pose trukket ned over min cykelkurv. Det er praktisk, men ser måske ikke så tjekket ud. Har været på jagt efter et regnslag til min cykelkurv, men tænker at løsningen måske skal være endnu smartere i form af én af disse. Synes det er lidt smart, at man kan klikke hele kurven af og få indholdet med hele vejen ind i tørvejr

KF303-1Klassisk sort 599,- her

KF303-30Glade sommerfarver 599,- her

BC0068_BA0718_395_395Retro 399,- her

 

 

 

 

2 Comments on På cykel i regnvejr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *