Wallmanns Cph

I december var jeg til julefrokost med nogle kunder og kollegaer. Vi havde booket dinner-show hos Wallmanns i Cirkusbygningen.

Ingen af os havde prøvet det før og vi var måske en smule skeptiske, men vi blev virkelig positivt overrasket. Fra vi ankom og blev fulgt til bords og indtil vi forlod stedet ved 2 tiden om natten, var det hele top professionelt og gennemført. Man bliver fulgt til bords, når man ankommer og på bordet står der forudbestilte drikkevarer. Menuen består af 4 retter, man har bestemt på forhånd. De blev serveret løbende sammen med et fantastisk show fyldt med god musik og underholdning. Efter desserten åbnede baren, gulvet blev lavet om til dansegulv og en dj sørgede for funky musik.

Der er virkelig mange gæster sådan en aften i december, men det mærker man faktisk ikke, fordi det hele bare kører så professionelt. Showet er virkelig spektakulært og underholdende med utrolig dygtige dansere og sangere. Både mad og vin var godt og servicen hele aftenen var helt i top.

Tjek Wallmanns for priser og booking

Lige nu kan du vinde et Dinnershow med hotel for 6 personer på Wallmanns Facebookside. Skynd dig ind og deltag inden d. 6/2-15

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *