Suits-Homepage

Tøj til kontoret behøver ikke være kedeligt, selv om éns job kræver en konservativ stil. Selv om det er business, må man godt vise, at man er kvinde.

Eksklusiv – Feminin – Power – Classy er nok de ord jeg selv shopper efter, når det kommer til tøj til arbejdet. Mit job indeholder en del kundekontakt, hvor det er vigtigt, at jeg udstråler seriøsitet og tillid i forhold til penge og økonomisk rådgivning. Og den udstråling blegner, i min optik, en smule hvis jeg sidder overfor en kunde i klipklappere eller hættetrøje.

Det er ikke fordi jeg har deciderede no-goes i forhold til min påklædning. Tøj kan altid dresses op eller ned – hvid skjorte under en ordinær strik tilsat perleørenringe og et par hæle. Jeans der bliver hevet et niveau op med en classy Chanel-lignende lille jakke og et par ankelstøvler med hæl. Og så videre

Jeg er vild med denne her shop. De har virkelig nogle klassiske og lækre ting. Udover deres shop, er siden også fyldt med tips til business-trips, do’s and dont’s i din arbejdspåklædning, stiltips og meget meget mere.

Disse 4 måtte gerne flytte hjem i mit klædeskab 🙂

Amanda-Grey-work-dress-200x300Petite Amanda Grey Workdress £95 her

Miller-Cutout-200x300Miller Grey Workdress £125 her

Windermere_Jacket_Tweed-200x300Windermere Grey Jacket £145 her

Pink-ladies-skirt-suit-jacket-blazer-200x300Amaryllis I Pink Wool Suit Jacket £390 her