Kategori: Gadgets

På cykel i regnvejr…

DSC00858

Vi danskere er vilde med at cykle på arbejde. Listen over fordele er da også lang – frisk luft, motion, gratis parkering og så videre. Men på listen over ulemper er altså regnvejr… Mobiltelefoner der drukner og vigtige papirer der tager skade. Min løsning pt er en flot IKEA pose trukket ned over min cykelkurv. Det er praktisk, men ser måske ikke så tjekket ud. Har været på jagt efter et regnslag til min cykelkurv, men tænker at løsningen måske skal være endnu smartere i form af én af disse. Synes det er lidt smart, at man kan klikke hele kurven af og få indholdet med hele vejen ind i tørvejr

KF303-1Klassisk sort 599,- her

KF303-30Glade sommerfarver 599,- her

BC0068_BA0718_395_395Retro 399,- her

 

 

 

 

Den perfekte taske til jobbet

Det kan være svært at finde den perfekte taske til hverdagsbrug.

Ofte slæber man rundt på både computer, oplader, tegnebog, kalender, kosmetikpung, mapper og meget meget mere. Som småbørns-mor har jeg desuden ofte fornøjelsen af lidt ekstra indhold i form af legetøjsbiler, kiks, sutteklude og andre efterladenskaber fra mine drenge.

Jeg har forsøgt mig med mange forskellige tasker med større eller mindre succes. Pt har jeg 3 forskellige, som jeg skifter imellem, alt efter hvad jeg skal. Jeg har et par stof net liggende i taskerne, som jeg kan supplere med i en snæver vending.

1.
Valah Grey, Lommé Bags kr. 2.490,-

Denne fra Lommé Bags minder om én af mine egne foretrukne. Elsker at der er plads til både den bærbare og arbejdspapirer.

2.
Gigi Fratelli kr. 1.799,-

Tasken fra Gigi Fratelli er super praktisk og rummelig og har samtidig et feminint udtryk, når du bærer den som en almindelig håndtaske.

Begge tasker er med aftagelig lang skulderrem – perfekt til cykelturen.

Elektronista_Clutch

Christiane_Vejlo_Elektronista_Bag_Open_-e1417207855236-623x415Personligt har jeg dog denne smarte clutch fra Knomo øverst på ønskesedlen. Den er skabt af den danske blogger Christiane Vejlø. Den er designet til at indeholde – og holde styr på – alt du behøver når du er på farten. Christiane Vejlø har personligt overset hver eneste detalje af designet og Elektronista tasken er nøje udviklet med beskyttende lommer til bl.a. smartphone, tablet, oplader, converter og småting som et USB stik, kuglepen, valuta, kreditkort, visitkort, pas og rejsedokumenter. En helt unik feature er taskens lader, som leverer ekstra strøm til smartphone og tablet ligegyldig om man befinder sig i en flyvemaskine, til koncert eller på restaurant.

Den er simpelthen genial. Og smuk – what’s not to like? Tjek den nærmere ud her.